WIJ CREËREN IMPACT

''Uw wens vertaald naar een tastbare oplossing''

Werk in opdracht

Wij ontwerpen en realiseren technische maatwerkoplossingen. Van hulp bij het ontwerp en realiseren van kleinschalige duurzame woningen tot zakelijke en particuliere gebruiksproducten en installaties.

Hieronder vindt u een selectie van onze opdrachten uitgevoerd voor mensen zoals u.

Opdrachten die wij voor klanten uitvoeren bevatten vaak een constructief, mechanisch, elektronisch en esthetisch component en kunnen vervaardigd worden uit een verscheidenheid aan materialen zoals hout, staal, kunststof of natuursteen. 

Ruwbouwprojecten

STRO-LEEM WONING

In samenwerking met Bastiaan van de Bosch hebben we meegeholpen met de bouw van een duurzame stro-leemwoning in Deventer. 

UW PROJECT

Wilt u een project door ons laten uitvoeren?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Technische installaties

WATERKRACHT INSTALLATIE

Momenteel ontwerpen we een waterkrachtsysteem voor een gezin in België om het landgoed te voorzien van elektriciteit. (De getoonde afbeelding is een voorbeeldafbeelding welke zal worden bijgewerkt zodra het project voltooid is.)

ZONNE-ENERGIE INSTALLATIE

Voor een klant hebben we een kleine 12V PV installatie gebouwd met batterijopslag en laadregelaar om enkele energiezuinige apparaten in de tuin op aan te kunnen sluiten.

WATERPUT

Voor een gemeenschap hebben we een 10 meter diepe put geslagen om toegang te krijgen tot grondwater voor besproeiing van de aangelegen tuinen.

UW PROJECT

Wilt u een project door ons laten uitvoeren?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Af-bouwprojecten

KEUKEN RENOVATIE

Voor een particuliere klant hebben wij een keuken op maat ontworpen en gerealiseerd, waaronder een kookeiland. 

TUINHUIS RENOVATIE

Voor een particuliere klant hebben wij een tuinhuis mogen renoveren, waaronder het plaatsen van een nieuwe op maat gemaakte keuken.

CHALET RENOVATIE

Voor een particuliere klant hebben wij diverse interieur aanpassingen doorgevoerd om het woon- en leefcomfort te verhogen.

UW PROJECT

Wilt u een project door ons laten uitvoeren?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zakelijke- en consumenten producten

MECHANISCHE INSTALLATIE

Voor Sterrenwacht Mercurius in Dordrecht hebben we een mechanische installatie voor bezoekers herontwerpen en gerenoveerd. 

MEDISCH INSTRUMENT

Voor een klant die actief is in de zorgsector hebben we de eerste hand gelegd aan de ontwikkeling van een medisch hulpmiddel om mensen met beperkte mobiliteit te helpen revalideren. (De getoonde afbeelding is vanwege vertrouwelijkheid niet van dit project)

TUINBANK

Voor een kleine stadstuin ontwikkelden we deze duurzame loungeset van gerecycled pallethout.

STAANDE WERKPLEK

In samenwerking met Product Design Studios hebben we voor ProRail en NS een staande werkplek ontworpen voor op het perron van treinstations. 

BOOMPAALHOUDERS

Voor een geluidstechnicus ontwikkelden we deze boompaalhouders om op zijn geluidswagen te monteren. Beide houders zijn op maat ontworpen en 3D-geprint.

ESENSE ERGOMETER

In samenwerking met INDES hebben we een medisch hulpmiddel ontwikkeld om duw- en trekkrachten op zware verplaatsbare medische apparatuur in kaart te brengen. 

SLEUTELHANGER

Voor de organisatie Zomers Samenzijn hebben we 50 sleutelhangers ontworpen en ontwikkeld. Het product is bedoeld als aandenken voor bezoekers van hun festivals.

UW PROJECT

Wilt u een project door ons laten uitvoeren?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze kunstobjecten

Naast werk ik opdracht creëren we ook kunstobjecten.

Kunstobjecten die u pogen te verrassen en te verwonderen door de toepassing van bijzondere vormgeving, licht en beweging. 

Naast het artistieke en emotionele aspect hebben onze kunstobjecten vaak ook een praktische functie, bijvoorbeeld die van een lamp of klok.

MOVING EARTH

ANCIENT TIMES

FALLING STARS

MORE

"Wat anderen zeggen''

Anna Sprenkeling
Anna Sprenkeling
2023-04-24
Van de eerste kennismaking tot het laatste likje verf was het een feest om met Thijs te werken. Hij ontwierp en creëerde mijn keuken op maat. Van losse ideeën en een chaotisch moodboard naar een strak ontwerp waar ik nog elke dag blij mee ben. Omdat ik zelf graag wilde leren klussen hebben we tijdens de uitvoering veel tijd samen doorgebracht. Thijs is niet alleen een betrouwbare vakman, maar ook een ontzettend fijn persoon om mee om te gaan en van te leren. Hij werkt secuur en houdt overzicht zonder de details uit het oog te verliezen. Hij combineert creativiteit met praktisch inzicht en zorgt dat je als klant betrokken blijft bij het proces en het resultaat naar wens is.
Nick Teunissen
Nick Teunissen
2023-01-13
Thijs is een uiterst gedreven, integer en vakkundig professional. Zijn kennis over ontwerp & design heeft ons in staat gesteld om voor leerlingen een krachtige lesbrief te ontwikkelen: een inspirerende eerste kennismaking met dit vakgebied. Thijs is helder in zijn communicatie en met enthousiasme en gedrevenheid zet hij dikwijls een extra stapje. Ik raad het iedereen van harte aan om met Thijs samen te werken.
Monique Weijers
Monique Weijers
2023-01-11
Thijs heeft me fantastisch geholpen met creatieve, doordachte oplossingen voor mijn stacaravan die hij ook nog eens keurig netjes heeft afgewerkt. Super tevreden!
David Warringa
David Warringa
2022-04-05
Thijs heeft me geholpen met het maken van een custom 3D- geprinte houder om te gebruiken tijdens mijn werkzaamheden als geluidsman. Hij denkt ontzettend goed mee en levert goede kwaliteit.
Myrthe Jansen
Myrthe Jansen
2021-10-23
Creatief, enthousiast en communicatief. In de zomer vroeg ik Thijs Bod om 50 sleutel hangers te maken van hout. Hij had gelijk allerlei ideeën en zijn enthousiasme en creativiteit spatte ervan af. Hij hield me op de hoogte van het proces en leverde een simpel, elegant en net product. Bovendien was het goedkoper dan ik had verwacht. Kortom: Super aan alle kanten.
Joanne Verhaagen
Joanne Verhaagen
2021-10-20
Thijs Bod ontwierp voor onze organisatie een grote hoeveelheid aan sleutelhangers. Met zorg gedaan, waarbij hij duurzame materialen gebruikte en alles handgemaakt. Het was een cadeautje voor onze klanten, waar we erg positieve reacties op kregen. Zeker aan te raden.
Wiegert de Vries
Wiegert de Vries
2021-01-02

''Partners waarmee we hebben samengewerkt''