Time to scale up!

''Looking for a partnership?''

Creating added value

Are you an investor, owner of an a start-up or an established company? And are you looking for a way to create or grow added value?

Whether it is an existing product or a product yet to be developed. We like to work together to create added value, for both of us and our customers.

If you want to investigate opportunities together, you can reach us by calling us directly, sending an email or filling in the contact form below.

"What others say"

Anna Sprenkeling
Anna Sprenkeling
2023-04-24
Van de eerste kennismaking tot het laatste likje verf was het een feest om met Thijs te werken. Hij ontwierp en creëerde mijn keuken op maat. Van losse ideeën en een chaotisch moodboard naar een strak ontwerp waar ik nog elke dag blij mee ben. Omdat ik zelf graag wilde leren klussen hebben we tijdens de uitvoering veel tijd samen doorgebracht. Thijs is niet alleen een betrouwbare vakman, maar ook een ontzettend fijn persoon om mee om te gaan en van te leren. Hij werkt secuur en houdt overzicht zonder de details uit het oog te verliezen. Hij combineert creativiteit met praktisch inzicht en zorgt dat je als klant betrokken blijft bij het proces en het resultaat naar wens is.
Nick Teunissen
Nick Teunissen
2023-01-13
Thijs is een uiterst gedreven, integer en vakkundig professional. Zijn kennis over ontwerp & design heeft ons in staat gesteld om voor leerlingen een krachtige lesbrief te ontwikkelen: een inspirerende eerste kennismaking met dit vakgebied. Thijs is helder in zijn communicatie en met enthousiasme en gedrevenheid zet hij dikwijls een extra stapje. Ik raad het iedereen van harte aan om met Thijs samen te werken.
Monique Weijers
Monique Weijers
2023-01-11
Thijs heeft me fantastisch geholpen met creatieve, doordachte oplossingen voor mijn stacaravan die hij ook nog eens keurig netjes heeft afgewerkt. Super tevreden!
David Warringa
David Warringa
2022-04-05
Thijs heeft me geholpen met het maken van een custom 3D- geprinte houder om te gebruiken tijdens mijn werkzaamheden als geluidsman. Hij denkt ontzettend goed mee en levert goede kwaliteit.
Myrthe Jansen
Myrthe Jansen
2021-10-23
Creatief, enthousiast en communicatief. In de zomer vroeg ik Thijs Bod om 50 sleutel hangers te maken van hout. Hij had gelijk allerlei ideeën en zijn enthousiasme en creativiteit spatte ervan af. Hij hield me op de hoogte van het proces en leverde een simpel, elegant en net product. Bovendien was het goedkoper dan ik had verwacht. Kortom: Super aan alle kanten.
Joanne Verhaagen
Joanne Verhaagen
2021-10-20
Thijs Bod ontwierp voor onze organisatie een grote hoeveelheid aan sleutelhangers. Met zorg gedaan, waarbij hij duurzame materialen gebruikte en alles handgemaakt. Het was een cadeautje voor onze klanten, waar we erg positieve reacties op kregen. Zeker aan te raden.
Wiegert de Vries
Wiegert de Vries
2021-01-02

''Partners we have worked with''