Veelgestelde vragen

"Antwoorden op de meest gestelde vragen''

Wij leveren onze diensten naar draagkracht: 240, 280 of 320 euro per dag excl. BTW (respectievelijk voor lage, midden en hoge inkomens) (incl. machinekosten, excl. materiaalkosten en reiskosten van 25 cent per km)

Mocht u niet draagkrachtig genoeg zijn om onze diensten te kunnen betalen, dan kunt u contact met ons opnemen om samen de mogelijkheden te bespreken. 

Wanneer wij een project voor de eerste keer uitvoeren kan het zijn dat wij korting geven, dit omdat wij dan meer voorbereidend werk moeten verrichten in vergelijking met een ervaren deskundige. 

Al onze diensten worden achteraf middels een factuur betaald. Bij langdurige projecten wordt een betaling in termijnen overeengekomen. 

U kunt bij ons terecht voor projecten door heel Nederland. Ook west Duitsland en België vallen binnen ons werkgebied. Twijfelt u, neem dan gerust contact met ons op.

Wanneer er iets niet naar wens is of wanneer iets stuk gaat komen we dit vanzelfsprekend repareren binnen de garantietermijn. Zo geldt er bij de wet een minimum garantie op bouwprojecten van 6 tot 10 jaar afhankelijk van de ernst van de gebreken.